Credite

A. Sunteti o persoana juridica – o societate economica – si intentionati sa va extindeti afacerea, dar aveti nevoie de … capital, adica de bani.

Solutia cea mai la-ndemana, fara probleme neprevazute, in deplina legalitate este obtinerea unei linii de credit.

Dar aici incepe o alta bataie de cap: ce fel de acte va sunt necesare, alergatura, putere de convingere, argumente contabil – financiare si nu numai…

In fine, de toate acestea scapati apeland fara rezerve la serviciile expertilor COMPANIA DE CONTABILITATE LUCA PACIOLI EXPERT. Acestia isi asuma, in numele dumneavoastra, intocmirea documentatiei de credit, adica:

  • cerere de credit, plan de afaceri,
  • flux de lichiditati,
  • obtinerea certificatului de atestare fiscala si a certificatului constatator,
  • a stabilizarii bugetului necesar.

Dumneavoastra nu va ramane decat sa analizati, sa semnati actele aferente, sa va incasati creditul si sa va concentrati asupra derularii, cu succes, a afacerii planificate.

B. Sunteti o persoana fizica si vreti sa aveti, in sfarsit, o casa (ca tot e la moda acest deziderat), o casa adevarata, ca-n filme (sau pe aproape), pentru ca v-ati saturat cu viata in … colivia din blocurile socialismului. Sau, pur si simplu, doriti sa va efectuati un concediu ca-n povesti, intr-unul din paradisurile Terrei, o locatie de 5 stele. Sau, ei bine, va doriti o masina, una „adevarata”, ori doar s-o innoiti pe cea veche, obosita cu alta, de catalog.

Dar, evident, aveti nevoie de bani si nu de o suma modica, ci de una consistenta.

Ei bine, dumneavoastra va asumati sarcina efectuarii planului, a schitelor visului, sa faceti alegerea cuvenita, iar noua – expertilor contabili de la COMPANIA DE CONTABILITATE LUCA PACIOLI EXPERT – ne incredintati rezolvarea problemei sursei de finantare. Mai exact spus, a obtinerii unui credit avantajos, pentru ca visul / dorinta dumneavoastra sa devina realitate.

Expertii COMPANIA DE CONTABILITATE LUCA PACIOLI EXPERT va vor intocmi documentatia de credit, vor pregati toate actele necesare, dumneavoastra neramanandu-va decat sa va incasati banii.

Prin agreement-ul existent intre COMPANIA DE CONTABILITATE LUCA PACIOLI EXPERT si HVB Tiriac, visul dumneavoastra este pe jumatate infaptuit.

Nu ezitati, contactati-ne imediat!

COMPANIA DE CONTABILITATE LUCA PACIOLI face ca si visele sa devina realitate!